Bemutatkozás


A WAX Klub 2014-ben alakult, elődje a már 10 éve sikeresen működő Nagykovácsi Síiskola. A 2014 őszi szezontól kezdődően már két helyszínen, Budajenőn és Nagykovácsiban is várjuk a síelőket, boardosokat. Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik, nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel, vagy csiszolják meglevő tudásukat. Pályáinkon műanyag borítás van, melyen a havon síeléshez hasonló körülmények között lehet a mozgást elsajátítani. Mindkét terepen van fűthető öltöző, felvonó és az esti csoportokat kivilágított pálya várja. A parkolás megoldott. A budajenői pálya 14m x 80m, valamint egy kis kezdő gyerekpálya, a nagykovácsi pedig 22m x 45m.

Csapatunk:

Üsztöke Lél // tulajdonos, SMSZ ** Síoktató, síiskola vezető // Budajenő, Nagykovácsi

Hegyi múlt // 1996 óta síoktató vagyok, telepített oktatóként is dolgoztam évekig, 2009-ben pedig megalapítottam a Nagykovácsi Síiskolát.
Kedvenc síterep // Saalbach Hinterglemm, Val di Fiemme
Sportok // sí, MTB
Ami fontos nekem // következetes munka, tehetséggondozás, baráti légkör


Tóth Luca // tulajdonos // Nagykovácsi

Hegyi múlt // 8 éve folyamatosan képzem magam
Kedvenc síterep // Pampeago
Sportok // sí, bringázás
Ami fontos nekem // nyugalom, harmónia, csillogó szemek, gyerek zsivaly


Martinez Judit // tulajdonos // Budajenő

Hegyi múlt // régóta síelek, board még nem 🙂
Kedvenc síterep // Katschberg
Sportok // sí, torna, úszás
Ami fontos nekem // családi, baráti hangulat, lazaság


Balázs György // tulajdonos, snowboard oktató // Budajenő

Hegyi múlt // 7 éves korom óra síelek. Idővel egyre többet boardoztam. Nagy szerelmem az alpin board. Az alpin mellett a freeride–ot szeretem leginkább. Snowsport Academy board oktatói végzettségem van.
Kedvenc síterep // Nassfeld, Katschberg, Piancavallo
Sportok // futás, foci, tenisz
Ami fontos nekem // A legfontosabb, hogy szeressük és élvezzük a mozgást. A legjobb dolgok egyike reggel elsőként menni fel a lifttel és megkarcolni a frissen ratrakolt pályát vagy úgy siklani a szűz hóban, hogy a derekamnál porzik szét. Szeretném ezeket a helyzeteket minél több fiatalnak megmutatni.


OLASZ GERGŐ // SMSZ* síoktató // Budajenő

Hegyi múlt // 6 éves korom óta síelek, 2006-ban szereztem síoktatói képesítést. Pár éve belekóstoltam a túrasíelés világába.
Kedvenc síterep: //Schladming/Haus, Fanningberg.
Sportok // sí, kori, kerékpár
Ami fontos nekem // Vagy találunk ott utat vagy építünk egyet.


Majthényi Réka // SMSZ** síoktató // Budajenő

Hegyi múlt // Síoktató családban nőttem fel, 16 éves korom óta oktatok, a TF-en szereztem síoktatói képesítést. Több helyen oktattam gyerekeket és felnőtteket.
Kedvenc síterep // Obertauern és G2
Sportok // síelés, vitorlázás, surf, úszás, kerékpározás, személyi edzőként is dolgozom
Ami fontos nekem // A gyermeki mosoly, ha valami sikerül, ennél őszintébb nincs 🙂 ! Jó érzés összefutni első tanítványaimmal, akik ma már maguk is szülők.


JELISZTRATOV SZERGEJ // SNOWBOARD OKTATÓ // Budajenő

Hegyi múlt // 1988 óta snowboardozok, Versenyszerűen 1991 óta. 2008-ban még nyertem magyar Kupát. 1998 óta oktatok hivatásszerűen.
Kedvenc síterep // Schnalstal, Schladming, Murau
Sportok: // snowboard, wakeboard, SUP, asztalitenisz
Ami fontos nekem // Megmutatni ennek a sportnak a szépségeit, együtt csúszni, megismerni új embereket!


APJOK ILDIKÓ // SMSZ SÍOKTATÓ // Budajenő

Hegyi múlt // 6 éves koromban ismerkedtem meg a sísporttal, később 17-szeres felnőtt Magyar Bajnok lettem. Négy világbajnokságon is részt vehettem. 20 éve foglalkozom gyermekek síoktatásával.
Kedvenc síterep // SportweltAmade (Altenmarkt-Zauchensee)
Sportok: // Túrakerékpározás, kirándulás
Ami fontos nekem // Minél több gyermekkel megszerettetni ezt a gyönyörű sportot!


TÓTH VIKTÓRIA // SMSZ*** SÍOKTATÓ // Budajenő

Hegyi múlt // Gyermekkorom óta síelek, több mint tíz éve oktatok síelést műanyagon és külföldi síterepeken egyaránt. A munkám a hobbim. Egy gyerekmosoly a nap végén és tudom hogy megérte a sok munka és tanulás. Szerencsés vagyok hogy ilyen szép szakma jutott nekem.
Kedvenc síterep // Zauchensee
Sportok: // Futás, kerékpár, sziklamászás, jóga
Ami fontos nekem // A boldogság az élet apró pillanataiban rejlik, egy jóízűt nevetni, sportolni és elfáradni, érezni a napsütés melegét, gyönyörködni a havas hegycsúcsok szépségében.


Szommer evelin  // ISE SÍOKTATÓ // Budajenő

Hegyi múlt // Gyermekkorom óta síelek. Két éve oktatok síelést műanyagon és havon, főként gyerekeknek, de a felnőtt tanítványoktól se félek.
Kedvenc síterep //Alta Badia (Olaszország)
Sportok: //Sí, Taekwon-do
Ami fontos nekem //  Akár csak óvodapedagógusként, síoktatóként is fontosnak tartom a gyerekek központba helyezését. A síelésben is fontos a játékosság, a mozgás megszerettetése, illetve a sport nevelő-fejlesztő hatása. Szívesen foglalkozom SNI-s gyermekekkel is, hiszen náluk még fontosabb a koordináció. Oktatóként a szakma szeretete, illetve a továbbképzési lehetőségek kihasználása.


szegő attila  // SMSZ** Síszakedző // Budajenő

Hegyi múlt // 1993 óta foglalkozom sí és snowboard oktatással. Pályafutásomat az OSC-nél kezdtem igazolt versenyzőként, később edzőként folytattam. Kihelyezett oktatóként dolgoztam 6 évet Ausztriában és Olaszországban. 2017 óta oktatok a Wax Klubnál, tavalyi évben a Magyar Síszövetség ifi utánpótlás válogatottját edzettem.
Kedvenc síterep // Livigno, Dolomitok, Kitzbühel
Sportok: // telemark, sítúra, sí, board, mountainbike, úszás, túrázás
Ami fontos nekem // A sport megszeretettése, minőségi munkavégzés és jóhangulatú légkör. “A sport belülről való szeretete kétszer olyan fontos, mint a képességeink javítása.” Csíkszentmihályi Mihály


Illényi bori  // iSe SÍOKTATÓ // Budajenő

Hegyi múlt // 4 éves koromban kezdtem síelni, ez volt az első sport, amibe rögtön beleszerettem. A síelésnek köszönhetően kezdtem el aktív életet élni, sportolni és ébresztett bennem motivációt, hogy ezt válasszam hivatásomnak is.

Kedvenc síterep // Nincs kedvencem, számomra a síelés élménye az igazi öröm forrása.
Sportok: // úszás, evezés
Ami fontos nekem // Mindenki számára átadni a szabad levegőn való mozgással felszabaduló boldogságot, melynek igényét érdemes már gyerekkorban elkezdeni.


juhász ákos  // SMSZ* SÍOKTATÓ // Budajenő, nagykovácsi

Hegyi múlt // 3  éves korom óta síelek. Azóta imádom ezt a sportot, melyet ugyanolyan élvezettel oktatok is.
Kedvenc síterep // Kitzbühel
Sportok: // sí, labdarúgás és igazából mindenféle sport
Ami fontos nekem // Látni a gyerekeken a fejlődést óráról órára és elérni azt, hogy szívesen sportoljanak.